Hvad tilbyder vi?

Vi gør en dyd ud af at være fagligt så gode som muligt. Vi tager løbende på kursus for hele tiden at få den nyeste viden ind i klinikken.

Vi behandler mennesker og ikke sygdomme.

Hos os handler det ikke kun om at få stillet den rigtige diagnose. Vi er også meget bevidste om at håndtere de bekymringer der følger med.

Nogle gange er sygdom simpelt; en virus rammer; vi falder og slår os og får et sår; eller vi har overbelastet en kropsdel mens vi var i færd med livet. Andre gange kommer en tilstand snigende, først som en lille smerte eller en hyletone i øret. I starten tænker man måske ikke så meget over det, men pludselig en dag fylder det alt inde i vores bevidsthed. Det ved vi hos os og derfor gør vi altid vores bedste for at hjælpe både krop og sjæl.

Børn

Alle børn er meget velkomne hos os. Faktisk vil vi gå så vidt at sige at børnene er vores favorit patienter.

Børn er meget sjældent super glade for at skulle til lægen. Og det kan man da ikke bebrejde dem, for der kommer man jo kun når man er syg og har det dårligt. Og så skal man altid gøre noget som man ikke har lyst til for at blive undersøgt. Og ja, der er bare nogle ting der skal gøres hos lægen, men hos os sætter vi en dyd i at skabe trygge rammer for børnene, så det føles hyggeligt og rart. Man får altid lov til at sidde hos far og mor. Hvis man har brug for hjælp til at sidde stille, er det kun far og mor der må. Og hvis det er nødvendigt at gøre noget der gør ondt, og man ikke er stor og modig nok til at det, tilbyder vi at gøre det i fuld bedøvelse. Vi har en meget dygtig narkoselæge som kommer hver torsdag og hjælper os med det. Med hans hjælp bliver det farlige og ubehagelige til noget som barnet ikke oplever.

Voksne

Vi tager os naturligvis også af voksne i alle aldre. 

Uanset om du har ondt i øre, er kronisk forkølet, har en klumpfornemmelse i halsen eller er begyndt at have søvnapnø, er vi klar på at hjælpe dig med at få den rigtige diagnose samt blive behandlet efter bedste faglige standard. Vores øre-næse-halslæge ser årligt over 7000 patienter så det er kun meget sjældent at han ikke 'har set det før'. Og hvis han er i tvivl eller har brug for hjælp, har han et godt samarbejde med øre-næse-halsafdelingen på Køge Universitetshospital.